🎥 Evenepoel en Van der Poel krijgen nieuw speeltje, Kopecky in regenboogtrui op bierfiets

Het wegseizoen loopt stilaan op zijn einde en dan kan de boog al eens minder gespannen staan.

Jumbo-Visma en Soudal Quick-Step zijn volop aan het onderhandelen over een megafusie, maar Remco Evenepoel trekt zich weinig aan van wat er boven zijn hoofd beslist wordt. De wereldkampioen tijdrijden ging vandaag samen met vrouwlief Oumi Rayane een gloednieuwe BMW X5 xDrive45e ophalen, bij BMW LeCouter in Desselgem.

De Duitse autofabrikant is als partner verbonden aan The Wolfpack. Het gaat om een plug-in hybride. Aan die blitse bolide hangt een stevig prijskaartje van 88.427 euro (zonder extra opties). De beelden:

Ook Mathieu van der Poel krijgt binnenkort een nieuw speeltje onder zijn kont geschoven. Geen peperdure wagen, wel een tweewieler. Canyon introduceerde namelijk een gloednieuwe crossfiets: de Canyon Inflite CFR. De fiets kreeg enkele verbeteringen ten aanzien van het vorige model.

Van der Poel reed vorig seizoen al enkele crossen op het prototype. Ook Puck Pieterse zal er zich komende winter een weg door de modder mee banen. Zo ziet de nieuwe fiets eruit:

Geen blitse bolide of nieuwe fiets voor Lotte Kopecky. De wereldkampioene genoot zondag van een ritje op de bierfiets, in haar regenboogtrui. Haar fenomenale seizoen zit er immers op. SD Worx deelde de beelden op Instagram:

Van der Poel en Kopecky komen dit jaar niet meer in actie. Remco Evenepoel wel. Op 7 oktober neemt hij het in de Ronde van Lombardije op tegen Tadej Pogacar en Primoz Roglic. Een week later sluit hij zijn seizoen af in Chrono des Nations.

Pelotonpraat
  • Foto: Instagram/teamsdworx