🎥 Uit de oude doos: Niels Albert en politieagent nemen Wout van Aert te grazen

Wout van Aert beleefde 5 jaar geleden de schrik van zijn leven, toen hij op epische wijze geprankt werd door Niels Albert en een politieagent.

"Ik ga nu Wout van Aert oppikken. Geluid geïnstalleerd, cameraatje geïnstalleerd. We gaan hem eens goed bij z'n kloten hebben." In een oude video uit 2018, neemt toenmalig coach Niels Albert zijn poulain Wout van Aert flink te grazen.

Een nietsvermoedende Van Aert werd door Albert opgepikt met het idee om zich wat te amuseren op een autocircuit, waar je zonder toelating niet mag komen. De twee trokken zich daar weinig van aan. Albert deed de slagboom naar boven en reed een rondje op het circuit. Daarna was het de beurt aan Van Aert.

Aan de finish werd Van Aert plots tegenhouden door de eigenaar van het circuit. Die was niet blij en verwittigde meteen de politie. Een agent kwam al snel ter plaatse, vroeg de identiteitskaart en het rijbewijs van Albert en Van Aert en nam de twee mee naar binnen om een verklaring af te nemen.

Wout van Aert is momenteel de batterijen terug aan het opladen na een lang en slopend seizoen. Half december duikt hij weer het veld in voor enkele pittige duels met Mathieu van der Poel. Hun precieze programma is nog niet bekend, maar Van der Poel gaf al aan dat hij '10 à 15' crossen en het WK in Tabor zal rijden.

Pelotonpraat
  • Foto: YouTube/Sarah C