๐Ÿ“ธ Zingende en dansende Alaphilippe onthult nieuwe outfit Soudal Quick-Step, BORA-hansgrohe in fluogeel

Het nieuwe wegseizoen komt eraan, de eerste trainingskampen worden afgewerkt en dus is het tijd om de nieuwe outfits te presenteren.

Vandaag is het de beurt aan Soudal Quick-Step en BORA-hansgrohe. Aan de gloednieuwe outfit van Soudal-Quick is weinig veranderd ten opzichte van vorig seizoen. De bloemenafwerking op de mouwen is nieuw en moet de milieucampagne van het team in de kijker zetten.

Voor het overige blijft het Castelli-shirt nagenoeg ongewijzigd. De manier waarop de nieuwe tenues onthuld werden was wel opvallend. Julian Alaphilippe kwam uit de wagen met het materiaal gestapt, deed zijn trui uit en ging dan aan het zingen en dansen op de tonen van Céline Dion, een Canadese zangeres en één van best verkopende artiesten aller tijden. De beelden:

De renners van BORA-hansgrohe, de ploeg die dezer dagen door het stof moeten vanwege pesterijen tegenover Cian Uijtdebroeks, gaan in 2024 wel heel erg opvallen. De nieuwe outfit kleurt overwegend groen, met een fluogele rechterborst en -mouw en handschoenen.

De belangrijkste nieuwkomer bij Soudal Quick-Step is Mikel Landa. De Baskische klimmer moet Remco Evenepoel door het hooggebergte leiden. Tim Declercq zal zijn diensten als superknecht voortaan bij Lidl-Trek aanbieden.

BORA-hansgrohe pakte uit met de twee meest opmerkelijk transfers: het aantrekken van Primoz Roglic (die een monstersalaris van 6 miljoen euro gaat opstrijken) en het vertrek van Cian Uijtdebroeks, die vanwege vermeende pesterijen zijn contract om dringende redenen verbroken heeft.

Nieuws
  • Foto: X/Soudal Quick-Step Pro Cycling Team