📸 Georges van Aert maakt op derde verjaardag fietsritje met papa Wout

Georges van Aert demonstreerde in Koksijde zijn kunsten op de fiets en mocht bij thuiskomst samen met papa Wout op pad.

De familie Van Aert viert vandaag feest. Niet omwille van de derde plaats van Wout van Aert in Koksijde, maar omdat de kleine Georges vandaag drie jaar is geworden. En die grote dag lieten ze niet zomaar passeren.

Omdat het momenteel kerstvakantie is, mocht Georges mee naar de cross in Koksijde om zijn vader aan te moedigen. Na de wedstrijd ging hij zelf met een kinderfietsje van Cervélo wat rondjes rijden aan de teambus van Team Visma - Lease a Bike, terwijl Wout van Aert aan zijn mediaverplichtingen voldeed.

(Lees verder onder de beelden)

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door HLN Sport (@hlnsport)

Fietsrit

Bij thuiskomst in Herentals volgde nog een verrassing. Georges mocht samen met zijn papa, die één van de beste wielrenners ter wereld is, een fietsritje maken. Van Aert deelde een foto van het vader-zoon moment op Instagram. "Proficiat maatje", schreef hij erbij. Ook mama Sarah wenste haar oudste zoon een gelukkige verjaardag.

Foto: Instagram/woutvanaert
Foto: Instagram/debiesarah

Georges, Jerome en Sarah zullen Wout van Aert binnenkort helaas terug een tijdje moeten missen. "Ik ga nu eerst een paar dagen rusten", vertelde hij aan Het Nieuwsblad. "Maandag vertrek ik op ploegstage naar Spanje en daar ga ik drie weken blijven. Ik pik daar ook de wereldbeker in Benidorm mee."

Pelotonpraat
  • Foto: Instagram/woutvanaert