🎥 Van der Poel en vriendin Roxanne leven zich uit in Oostenrijkse sneeuw

Zijn collega's zijn alweer aan het koersen, maar Mathieu van der Poel houdt zich deze dagen met andere zaken bezig.

Mathieu van der Poel is één van de weinige renners die het nieuwe wegseizoen nog niet op gang heeft getrapt. Dat heeft uiteraard te maken met het feit dat hij tot in Tabor crosste. De riem mag er dus even af en dat doet Mathieu van der Poel in Oostenrijk.

De wereldkampioen is er al een week op skivakantie samen met zijn vriendin Roxanne Bertels en enkele vrienden. En ze hebben het geweldig naar hun zin, zo blijkt. Wielerblogger Lukas Ronald slaagde erin beelden te bemachtigen en deelde die op X.

Programma

Van der Poel is de enige topper die zijn programma nog niet heeft bekend gemaakt. In februari komt hij alvast nog niet in actie. Volgens Het Nieuwsblad is de kans groot dat de wereldkampioen pas in Milaan-San Remo (16 maart) voor het eerst een rugnummer op zijn regenboogtrui zal spelden. Andere opties zijn de Strade Bianche (2 maart) en Tirreno-Adriatico (4 - 10 maart).

Dat hij straks weer zal schitteren in de Ronde van Vlaanderen en Parijs - Roubaix staat als een paal boven water. De Ronde van Frankrijk overweegt hij, in functie van de Olympische Spelen, te skippen. Net als Van Aert trouwens. Verder overweegt Van der Poel net als Van Aert te debuteren in de Vuelta a España.

Pelotonpraat
  • Foto: X/lucasaganronald