πŸŽ₯ Jonathan Milan krijgt het aan de stok met fotograaf na grote valpartij

Het peloton is tijdens Parijs-Roubaix al vroeg opgeschrikt door een grote valpartij met enkele opgaves tot gevolg.

Paris - Roubaix elite men 2024

Het heeft niet lang geduurd voor de eerste grote valpartij in Parijs-Roubaix een feit was. Op ruim 220 kilometer van de streep smakten heel wat grote namen tegen het asfalt. Jonathan Milan, Elia Viviani, Tim Merlier, Alberto Bettiol, Laurenz Rex, Nils Politt, Baptiste Planckaert, Jonas Rutsch en Sandy Dujardin waren de ongelukkigen.

Milan probeerde nog zijn weg verder te zetten, maar moest even later de koers verlaten. Vooraleer hij de handdoek in de ring gooide, was er een akkefietje met een persfotograaf.

De 23-jarige Italiaan van Lidl-Trek was duidelijk niet opgzet met het feit dat een fotograaf meteen na zijn val plaatjes kwam schieten van de onfortuinlijke renner. Milan gaf hem een duw en moest door iemand van zijn ploeg tot bedaren worden gebracht. De beelden:

Viviani lijkt het grootste slachtoffer en is naar het ziekenhuis gevoerd. Merlier is flink gehavend aan het zitvlak, maar kon met een kompres op zijn achterwerk wel zijn weg verder zetten. Rex zet zijn weg voort met een gescheurde trui.

Achtergrond
  • Photo: Dion Kerckhoffs/Cor Vos Β© 2024