🎥 Stampende gabberhousehit voor olympisch kampioen Remco Evenepoel: luister hier! 

Remco Evenepoel is dé wielrenner van deze Spelen en dat inspireert een dj tot een keiharde, stampende hit. REM-CO E-VE-NE-POEL! 

evenepoel

Geen man kreeg voor elkaar wat Remco Evenepoel wel lukte - alleen Leontien van Moorsel deed het hem al voor: zowel olympisch kampioen in het tijdrijden als olympisch kampioen op de weg worden. Dat wordt uiteraard groots gevierd in België. Evenepoel werd uitgebreid gehuldigd in het Belgian House en zal eenmaal terug in België op nog wel meer festiviteiten worden gefeteerd.

DJ Remco Evenepoel

Na zijn wereldtitel in Wolongong liep Brussel vol, werd Manekke Pis van een klein regenboogtruitje voorzien en kroop Evenepoel zelf even achter de DJ-tafel. Als hij dat nu weer doet, dan kan hij een hit draaien die speciaal voor hem is gemaakt. De Belgische amateur-DJ die op Twitter door het leven gaat als Omdat Het Kan kroop achter de computer en pakte uit met een paar keiharde beats.

In het filmpje dat hij op Twitter postte, zien we hoe de hit tot stand komt. Alle verschillende stijlen in het dance-genre komen aan bod in de monsterhit. De tekst van het nummer is niet moeilijk uit het hoofd te leren: REM-CO E-VE-NE-POEL!

Geluid aan en hakken maar!

Remco Evenepoel zelf zal dit gabberhitje wel kunnen waarderen, want in de wintermaanden dook hij al eens op bij een hardstylefeest in de Johan Cruijff Arena en voor tijdritten warmt hij zich ook het liefst op met harde beats in de oren. Maar of hij ook goed kan hakken... Dit Griekse dansje van hem en wat ploeggenoten beloven niet heel veel goeds op dansgebied...