Mathieu van der Poel komt dit weekend zijn regenboogtrui showen in Nederland!

Wie de Nederlandse wielerheld van dichtbij wil bewonderen, moet zondag in Etten-Leur zijn.

Van der Poel

Goed nieuws voor de Nederlandse fans van Mathieu van der Poel! Zondag 11 augustus kan u de regerende wereldkampioen live in actie zien op de Profwielerronde in Etten-Leur. Het betreft voor alle duidelijkheid een Natourcriterium en geen officiële UCI-koers.

Van der Poel toonde vorig jaar ook al eens zijn regenboogtrui in de Noord-Brabantse gemeente. Het criterium van Etten-Leur was toen zijn eerste koers nadat hij in Glasgow de wereldtitel veroverde.

Er staat nog meer mooi volk aan de start, want ook Dylan Groenewegen, Bauke Mollema, Wilco Kelderman, Daan Hoole, Frank van den Broek, Nils Eekhoff en Chantal van den Broek-Blaak tekenen present. De komende dagen zullen wellicht nog meer blikvangers aangekondigd worden.

Najaarsprogramma

Het seizoen van Mathieu van der Poel is uiteraard nog niet voorbij. Op het WK in Zürich (29 september) hoopt hij zijn wereldtitel te verlengen. In aanloop naar dat WK overweegt hij een gooi naar goud te doen op het EK in Hasselt. Ook een debuut in de Vuelta a España behoort tot de opties.

Nieuws
  • Cor Vos