Video: Wout van Aert traint weer op tijdritfiets

Belgisch kampioen tijdrijden Wout van Aert trainde gisteren tijdens het trainingskamp van Jumbo-Visma op z'n tijdritfiets. Het was de eerste keer sinds zijn val in de Tour de France dat Van Aert weer op zijn tijdritfiets zat.
Wout van Aert

Het was in de Tour de France dat Van Aert voor het laatst op de tijdritfiets had gezeten. Hoe dat afliep is bekend; dankzij een lelijke val is onze zuiderbuur gedwongen tot een maandenlang revalidatietraject. Dat traject ziet er goed uit, want op Instragram deelde de renner een video waarop hij op zijn tijdritfiets te zien was. "Als vanouds afgezien op mijn Bianchi Aquila, maar uiteindelijk waren we weer beste vrienden", aldus de Belg.

Van Aert wil dit jaar vlammen op de Olympische tijdrit, maar de concurrentie in België is groot. Naast de al geplaatste Remco Evenepoel hebben ook Victor Campenaerts en Thomas De Gendt aangegeven de Olympische tijdrit te willen rijden. In ons nieuwste nummer gaat Van Aert dieper in op zijn ambities. Deze ligt nu in de winkels, maar je kunt hem ook online bestellen.

       Dit bericht bekijken op Instagram             

Today was a good day ☀️ It’s been 6 months since I rode my TT bike. My Bianchi Aquila made me suffer like usual but in the end we are best friends again ? #samenwinnen #comeback #passioneceleste

Een bericht gedeeld door Wout van Aert (@woutvanaert) op

Dit is de tijdritfiets van Remco Evenepoel

Van Aert was niet de enige die in de weer was met zijn tijdritfiets. Ook Remco Evenepoel showde zijn tijdritfiets op Instagram:

       Dit bericht bekijken op Instagram             

La machine ? #ShivTT @iamspecialized_road Photo’s: @gettyimages

Een bericht gedeeld door Remco Evenepoel (@remco.ev) op

Laatste nieuws