Fortuneo-Vital Concept wordt Fortuneo-Oscaro en presenteert nieuw tenue

De Franse ploeg kiest voor een populaire kleur.
Fortuneo-Vital Concept wordt Fortuneo-Oscaro en presenteert nieuw tenue

Fortuneo-Vital Concept verandert van naam: Fortuneo-Oscaro is zoals de ploeg voortaan heet.

Dat maakte de Franse Pro Continentale ploeg bekend in een persbericht. Het e-commerce bedrijf Oscaro neemt de plaats in van Vital Concept en is de nieuwe co-sponsor van de Franse équipe. 

Stond Fortuneo-Vital Concept afgelopen donderdag nog in zwarte broeken tijdens de ploegenpresentatie in het Duitse Düsseldorf, nu zijn de shorts volledig wit. 

Pierre-Noël Luiggi, CEO van Oscaro.com, is blij met de samenwerking. "Deze nieuwe samenwerking symboliseert onze associatie met het wielrennen. Oscaro kan op deze manier in de Benelux, Spanje, Portugal en de Verenigde Staten meer in beeld komen."

 • Alaphilippe

  Alapahilippe: 'Ik wil niet nadenken over een Tour zonder publiek'

  Een Tour zonder publiek. Het lijkt een onvoorstelbaar scenario maar toch wordt er serieus over nagedacht. Julian Alpahilippe moet er niet aan denken.
 • Viroloog geeft Evenepoel een standje: 'Welk deel van thuis blijven is zo moeilijk te begrijpen?'

  Viroloog geeft Evenepoel een standje: 'Welk deel van thuis blijven is zo moeilijk te begrijpen?'

  Remco Evenepoel vroeg zich op Twitter af of hij nog op bezoek mag bij zijn vriendin, met wie hij niet samenwoont. Volgens de renner spreken Vlaams minister-president Jan Jambon en de bekende viroloog Marc Van Ramst elkaar tegen. Het kwam hem op een standje van laatstgenoemde te staan.
 • Vinokourov

  'Astana snijdt drastisch in salarissen'

  Astana snijdt drastisch in de salarissen van renners. Dat meldt het Spaanse AS.
 • Overzicht: deze wielerprogramma's worden de komende dagen uitgezonden
  🔥

  Overzicht: deze wielerprogramma's worden de komende dagen uitgezonden

  Er wordt tot nader order niet gekoerst, maar dat betekent niet dat er geen wielrennen of wielergerelateerde programma's op tv zijn de komende tijd. Van Stig Broeckx tot de herhaling van de UAE Tour, wij zochten voor je uit wat er de komende dagen wordt voorgeschoteld!
 • joop zoetemelk
  🔥

  Wielerquiz | Herken de geletruidrager uit het verleden

  Of er dit jaar een Tour de France komt, is nog hoogst onzeker. Daarom grijpen we terug naar het verleden. Welke renner je afgebeeld in zijn gele trui?
 • Velon en Ronde van Zwitserland organiseren virtuele wedstrijden voor profs

  Velon en Ronde van Zwitserland organiseren virtuele wedstrijden voor profs

  Er wordt volgende maand dan toch gekoerst door de prof, virtueel welteverstaan. In samenwerking met de Ronde van Zwitserland en ROUVY Indoor Cycling organiseert Velon "The Digital Swiss 5", een serie van vijf individuele races, op hetzelfde parkoers als de Ronde van Zwitserland dit jaar.
 • SEG gaat zich richten op Esports en wordt SEG eRacing Academy

  SEG gaat zich richten op Esports en wordt SEG eRacing Academy

  Om tijdens de coronacrisis toch competitief te blijven gaat SEG Racing Academy de komende tijd door het leven als SEG eRacing Academy. De ploeg zet een programma op dat gericht is op racen via virtuele fietsplatforms zoals Zwift.