Look en Polar verbeteren power pedals

Look en Polar verbeteren power pedals

Polar en Look werken al enkele jaren samen aan hun Look Keo power pedals, die gebruikt worden om je vermogen te meten. De pedalen zijn voor 2015 totaal vernieuwd en compatibel met een bluetooth smart communicatie.

Ke?o Power Bluetooth SmartDeze wattagemeter van Polar meet je geleverde vermogen, het verschil in kracht tussen links en rechts, je cadans en de efficiëntie. Middels de efficiëntiewaardes, ook wel 'force vector' genoemd, kun je je techniek verbeteren doordat het systeem laat zien hoe jij je krachten op het pedaal uitoefent. De complete set bevat twee pedalen en twee bluetooth smart zenders. De adviesprijs is 1699,- euro.

Ke?o Power Essential Bluetooth SmartMet de Kéo Power Essential Bluetooth Smart kun je je vermogen meten en daarmee je fietsprestatie verbeteren. Het systeem maakt gebruik van Bluetooth Smart-technologie en verbruikt daardoor slechts weinig energie. De set wordt geleverd met twee pedalen en een zender voor het vermogen, waardoor je geen aparte vermogenswaarde voor links en rechts krijgt, maar een opgetelde waarde. De Kéo Power Essential Bluetooth Smart is compatibel met Polar V650 en V800. Het systeem is ook compatibel met de Iphone (vanaf 4s) en nieuwere Android telefoons en verkrijgbaar vanaf 999,- euro.

Ga voor meer informatie naar www.polar.com of bekijk onderstaand filmpje.