Bruyneel kijkt Armstrong-docu niet: 'Geen zin om naar zeurpieten te luisteren'

Johan Bruyneel heeft de ESPN-documentaire over Lance Armstrong nog niet gezien en is ook niet van plan om dat te gaan doen. "Ik weet al wat er gebeurd is", zegt hij. En: "Ik heb geen zin om naar zeurpieten te luisteren."
Bruyneel kijkt Armstrong-docu niet: 'Geen zin om naar zeurpieten te luisteren'

Net als Armstrong is Bruyneel voor het leven geschorst. Hij is geenszins van plan om de docu over zijn voormalige poulain te bekijken vertelt hij in Het Laatste Nieuws. "Ik heb geen zin om weer naar zeurpieten als Jonathan Vaughters, Tyler Hamilton of Betsy Andreu te luisteren", aldus de Vlaming. "Ik heb sowieso nog nooit een documentaire of film over Armstrong gezien. Er is al zoveel gezegd of geschreven, dat iedereen nu wel zijn eigen mening kan vormen.

Overigens wil Bruyneel nog wel iets kwijt over zijn levenslange schorsing. Hij vindt het te zwaar. "Ik heb de straf aanvaard", zegt hij. "Maar het had niet zo lang mogen zijn. Tien jaar was voldoende geweest. Er was zelfs sprake van dat ik door enkele bekentenissen mijn straf kon terugvorderen tot 1 jaar, maar dat is er niet van gekomen."

  • Lance Armstrong

Laatste nieuws