Larry Warbasse (AG2R La Mondiale) test positief op corona

Larry Warbasse heeft positief getest op het coronavirus. Dat maakte AG2R La Mondiale, het team van de Amerikaan vanmiddag bekend. Zijn positieve test heeft ook gevolgen voor enkele van zijn ploegmaats.
Larry Warbasse (AG2R La Mondiale) test positief op corona

Warbasse had geen corona-symptomen, maar moet toch in quarantaine. Zijn positieve test betekent ook dat Geoffry Bouchard, Axel Domont en Ben Gastauer vandaag niet starten in de slotrit van de Ronde van de Limousin. Het drietal kan tevens niet meedoen aan het Frans kampioenschap op de weg, wat aanstaande zondag plaatsvindt.

De afgelopen weken reed de Amerikaan met de Strade Bianche, Milaan-Turijn, Milaan-Sanremo en de Ronde van Lombardije louter koersen op Italiaans grondgebied. Warbasse rijdt sinds 2019 bij AG2R en werd in 2017 nationaal kampioen van zijn land.

Overigens is Warbasse niet de enige prof die onlangs positief testte op corona. Gisteren werd bekend dat Hugo Houle positief getest heeft op het virus. De Canadees van Astana mistte daarom de Ronde van Lombardije en de Giro dell'Emilia. Net als Warbasse heeft hij geen klachten.

  • Larry Warbasse

Laatste nieuws