Opvallend | Eendenshirts EF Pro binnen minuten uitverkocht

Wie het laatst lacht, lacht het best zullen ze bij EF Pro Cycling wel denken. De ploeg baarde opzien met een nieuw en opvallend design van hun tenues. De eendenshirts leverden de ploeg een fikse boete op van de UCI, maar die hebben ze snel terugverdiend. Het shirt werd sinds gisteren aangeboden en de hele voorraad was binnen minuten uitverkocht.

Opvallend | Eendenshirts EF Pro binnen minuten uitverkocht
  • EF Pro Cycling EF Pro Cycling

Het opvallende shirt, met het opvallende beeldmerk van skateboardmerk Palace werd sinds gisteren aangeboden via de webshop van Rapha, het kledingmerk dat EF Pro voorziet van hun tenues. De shirtjes gingen nog sneller over de virtuele toonbank dan concertkaartjes een willekeurige grote band, want binnen enkele minuten was de hele voorraad uitverkocht. Het ging zelfs zo snel dat kopers die iets te lang wachtten met betalen achter het net visten. Dat kunnen we althans opmaken uit enkele tweets. Overigens had de forse prijs (145 pond, zo'n 160 euro) blijkbaar geen effect op de populariteit.

Heb je achter het gevist? eBay staat er inmiddels vol mee en de prijzen variëren van zo'n 260 euro tot ruim 1.400 euro...