Wout van Aert vaker in het veld, Belg voegt twee crossen aan programma toe

Goed nieuws voor ons wielerliefhebbers!
wout van aert

Wie Wout van Aert graag door de modder ziet ploeteren (en wie ziet dat niet graag..) kan weer twee data blokkeren in z'n agenda, want de Belg van Jumbo-Visma maakte bekend dat hij twee crossen aan z'n programma toevoegt. Het betreft de wereldbekermanche in Tabor op zondag 29 november en de Superprestige in Boom op zondag 6 december.

De wereldbekerwedstrijd in het Tsjechische Tabor vindt een dag plaats nadat Van Aert tijdens de cross X2O Trofee-cross in Kortrijk z'n rentree maakt in het veld. Meteen een druk weekend voor Van Aert dus. Een week later staat hij aan de start in Boom, maar daarna moeten we weer even geduld hebben om Van Aert in het veld te zien. Pas op 23 december zien we hem bij z'n thuiscross in Herentals aan de start - in de tussentijd gaat hij op stage om (ook) het wegseizoen voor te bereiden.

Die cross in Herentals is er wel eentje om naar uit kijken, want dat is voorlopig het eerste duel tussen hem en Mathieu van der Poel dat op het programma staat. Voorlopig, omdat ook Van der Poel mogelijk nog wedstrijden aan z'n programma toevoegt. De twee zullen met de huidige stand van zaken vier keer in actie komen tegen elkaar in het veld (in dit overzicht dat we eerder publiceerden, zie je waar en wanneer).

  • Wout van Aert

Laatste nieuws