NTT Pro Cycling gaat door als Team Qhubeka - Assos

Lange tijd was onzeker of NTT Pro Cycling wel door zou kunnen gaan volgend jaar, maar vandaag kwam de ploeg met goed nieuws. In 2021 gaan ze door onder de naam Team Qhubeka - Assos.

NTT Pro Cycling gaat door als Team Qhubeka - Assos
  • Afbeelding van NTT Pro Cycling NTT Pro Cycling

Assos is een Zwitserse leverancier van wielerkleding en was in die hoedanigheid al enkele jaren aan het team verbonden. "Ik ben blij dat ik de steun heb gekregen van een aantal ongelooflijke mensen en partners, waaronder Assos dat als hoofdsponsor instapt", vertelt teammanager Douglas Ryder. "Het is mooi dat het team weer als Team Qhubeka door het leven gaat en Assos staat precies voor waar wij naar streven. Ik kijk ernaar uit om de nieuwe partners te verwelkomen en om plannen te maken voor het seizoen 2021, in een wereld die zo zwaar getroffen is door de pandemie. De fiets blijft een hulpmiddel om de levens van veel mensen te veranderen in termen van woon-werkverkeer, sport, gezondheid, vrijheid en toegang."

"Ons team gaat altijd om veel meer dan alleen overwinningen", doelt Douglas op de Qhubeka stichting. "Maar we houden er echt van om te winnen."

Nieuws
  • Cor Vos