Wilco Kelderman reageert na aanrijding: 'Weet één ding zeker, ik vecht terug!' 

Twee dagen na de aanrijding laat Kelderman van zich horen via Instagram
wilco kelderman

Zaterdag sloeg de schrik om het lijf bij vele Nederlandse wielerfans toen bleek dat Wilco Kelderman één van de drie zwaar getroffenen was na de aanrijding met een auto op het trainingskamp van BORA-hansgrohe in Italië. De Nederlander die afgelopen seizoen derde werd in de Giro was er samen met Rüdiger Selig en Andreas Schillinger het slechtst aan toe; hij heeft een hersenschudding en brak een nekwervel.

Die kwesturen weerhielden Kelderman er niet van vandaag via Instagram iets van zich te laten horen. Hij is strijdvaardig. "Gezien de omstandigheden gaat het goed. Ik zal een paar weken rust moeten nemen om de nekwervelbreuk te laten helen. Maar één ding weet ik zeker, ik vecht terug en zal er sterk uitkomen!" Kelderman bedankt ook nog iedereen voor de berichten die hij ontving en wenst zijn nieuwe ploegmaats die ook betrokken waren bij de crash een spoedig herstel.

Dat Kelderman terug kan vechten bewees hij al meerdere malen. Voor de Gelderlander was het namelijk bepaald niet de eerste keer dat hij met fysiek ongemak te maken kreeg. In dit overzicht vind je de blessures waar Kelderman de afgelopen jaren mee te kampen had. Hieronder zie je de Instagram-post die Kelderman deelde.

  • Wilco Kelderman

Laatste nieuws