Kijktip: vanavond op De Belg een uur lang tv over het mooiste uur van de winter, het WK veldrijden

En natuurlijk vast ook wat aandacht voor de vrouwen.
extra time

In België is wielrennen toch net wat meer onderdeel van de sportcultuur dan in Nederland en dus is er met Extra Time Koers ook een heus wielerbabbelprogramma tijdens het wegseizoen, met een uur lang analyses over de koers van bekende gasten. Deze donderdag is het programma er ook, maar staat het uiteraard in het teken van de cross: Extra Time Cross.

Schakel om 21.20 uur in op Canvas (België 2) voor een uur lang voorbeschouwen op dat andere uur: het WK veldrijden. De hoofdrolspelers Mathieu van der Poel en Wout van Aert zittebn uiteraard niet in de studio - maar komen wellicht in interviews aan het woord - maar gastheer Ruben van Gucht ontvangt wel Lars Boom, Michel Wuyts, Niels Albert en de altijd zeer fijn analyserende Sven Nys.

Een toptafel voor een nog veel mooier evenement waar we zaterdag en zondag allemaal baar uitkijken. Maar eerst vanavond nog even die WK-koorts opstuwen dus..

UPDATE 29 januari | Voor wie dit nu leest en het gisteren heeft gemist: om 13.55 is op Één een herhaling te zien. Nog makkelijker: hierrrrrr kijk je 'm online terug.

Laatste nieuws