Deze muziek draaien ze in de bus bij Trek-Segafredo voor de koers

Helaas niks met een trekharmonica...
trek-segafredo

Naar aanleiding van een filmpje met een dansende en hossende Mads Pedersen op 'foute' après-skimuziek in de bus bij Trek-Segafredo postte het social media-team van Trek-Segafredo de hele Spotify-lijst met de welluidende naam 'Sounds of Trek-Segafredo Vol. II.'

De renners van de op papier Amerikaanse ploeg Trek-Segafredo hebben een bonte verzameling aan muziek in de lijst met muziek die ze voor de koers luisteren gezet. Zo staat Smoke On The Water van Deep Purple erin, maar gaan de heren ook lekker op Links Rechts van Snollebollekes.

Met veel Scooter, rapper JeBroer, après-skimuziek (De Kneu van De Zware Jongens!) en 90's dance voert feestmuziek toch wel de boventoon. Koen de Kort, een liefhebber van het hardere gitaarwerk, drukt z'n stempel op de lijst met nummers van AD/DC en er is ook een fan van Eminem bij Trek-Segafredo, want de Amerikaanse rapper is maar liefst met vijf nummer vertegenwoordigd in de lijst.

Wij kunnen niet wachten op de beelden uit de bus van Bauke Mollema die rustig een boek leest terwijl Snollebollekes uit de speakers schalt... Hieronder check je de hele lijst en zie je Mads Pedersen alvast uit z'n dak gaan op het nummer 'Mama Lauda'.

Dansende Mads...

En de hele lijst

  • Trek-Segafredo

Laatste nieuws