Beste wielernieuws ooit: Fabio Jakobsen maakt half april rentree

Hier worden wij heel blij van!

fabio jakobsen
  • Afbeelding van Fabio Jakobsen Fabio Jakobsen

Het bericht waarvan we hoopten dat het zou komen is daar! Bij de Vlaamse zender VTM zinspeelt Deceuninck-Quickstep-manager Patrick Lefevere nadrukkelijk op een rentree van Fabio Jakobsen in de Ronde van Turkije, die wordt verreden van 11 tot en met 18 april.

"Fabio heeft een maand in Calpe gezeten (Zuid-Spanje) en daar goed getraind. Zijn vriendin was mee met de brommer, da's altijd handig. Wij hopen dat hij kan hervatten in de Ronde van Turkije (11-18 april, red.). Dat zou mooi zijn. En dan zullen we zien welke progressie hij maakt."

Lefevere staat uiteraard in nauw contact met de van een zware crash herstellende Jakobsen. "We bellen en whatsappen regelmatig. Volgende week komt hij langs op kantoor om bij te praten."

Jakobsen kan dan ook vertellen over z'n huwelijksaanzoek. Want tussen het achter de brommer rijden door, vroeg de 24-jarige Heukelumer zijn vriendin Delore Steugje ten huwelijk. Hopelijk het begin van weer een mooie periode in zijn leven, waarin hij ook als wielrenner actief is.

Nieuws
  • Instagram Fabio Jakobsen