Remco Evenepoel tekent nieuw monstercontract bij Lefevere

Er gebeurt van alles rond het team van Lefevere, maar Evenepoel wordt/blijft de pijler onder z'n ploeg...
remco evenepoel

De Vlaamse krant Het Laatste Nieuws meldt een monsterverlenging - waar ongetwijfeld een dito vergoeding tegenover staat - van het contract van Remco Evenepoel bij de ploeg van Patrick Lefevere. De jonge Belg rijdt na dit seizoen nog eens vijf jaar voor Deceunininck-QuickStep - of welke naam de ploeg in de toekomst ook zal dragen.

Voor de Belg bestond naar verluidt belangstelling van de kant van BORA-hansgrohe, Bahrain Victorious en Israel Cycling Academy. Vorig seizoen informeerde INEOS Grenadiers al eens bij het management van Evenepoel.

Maar het megatalent en zijn omkadering kozen dus voor een langer verblijf bij Lefevere, waarmee ook duidelijk lijkt te worden dat die dichtbij een nieuwe deal is met sponsoren om zijn ploeg een langer verblijf in de World Tour te laten hebben.

Overigens zou ook kersvers Ronde van Vlaanderen-winnaar Kasper Asgreen dichtbij een contractverlenging zijn. Lefevere zou ook maar wat graag verlengen met Julian Alaphilippe en in de wandelgangen gaat het hardnekkige gerucht dat Peter Sagan aan de ploeg van de Belg koppelt. Volop reuring bij de ploeg van Patrick Lefevere dus.

  • Remco Evenepoel

Laatste nieuws