Het is World Bicycle Day en daarom belonen wij de mooiste wielerfoto die we binnenkrijgen met een Wieler Revue Tourspecial! 

Stuur je mooiste of grappigste wielerfoto naar ons op en maak kans op onze superdeluxe Tourspecial. Hieronder lees je hoe je kunt meedoen.

wielerfoto

Vandaag vieren we de fiets, want het is World Bicycle Day. En laat onze Tourspecial nu ook net in de schappen liggen, ook iets om te vieren natuurlijk! We hebben die twee feiten gecombineerd tot een mooie winactie...

Stuur op deze World Bicycle Day ons de mooiste/grappigste/meest bijzondere fietsfoto die je in al je tochtjes hebt gemaakt - dat kan een selfie zijn, maar voor de minder ijdele mensen kan het ook een fraaie andere plaat zijn - en onze vakkundige jury (de redactie) kiest de winnaarrrrr!

Die inzender sturen we onze 212 pagina's tellende Tourspecial op, met daarin onder meer een interview met Mathieu van der Poel, een analyse van het duel Pogacar/Roglic en natuurlijk een uitgebreide vooruitblik op alle 21 etappes.

Die wil je hebben natuurlijk en het is bovendien ook leuk om je wieleravonturen met ons en andere wielerfanaten te delen (we maken een mooie collage van de foto's). Je kunt je foto via de socials naar ons sturen (Twitter en Instagram @wielerrevue, of op Facebook onder de post van dit bericht) of mailen naar redactie@wielerrevue.nl

Onze redacteur gaf zelf alvast het goede voorbeeld door met twee reuzeneieren in een nest op de foto gaan (zie boven). Maar daar kom je wel overheen toch? Verras ons met fraaie wielerkiekjes!

Wil je de prijsvraag niet afwachten? Hier schaf je de Tourspecial online aan