De ideale giveaway voor een toertocht

Met een bedrukte bidon maak je goede sier bij wielrenners!
@media (max-width: 679px){#fig-614c8f643ee93 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-614c8f643ee93 img{#fig-614c8f643ee93 img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-614c8f643ee93 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-614c8f643ee93 img{#fig-614c8f643ee93 img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-614c8f643ee93 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-614c8f643ee93 img{#fig-614c8f643ee93 img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-614c8f643ee93 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-614c8f643ee93 img{#fig-614c8f643ee93 img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}wielrenner met bidon

Als ondernemer ben je altijd op zoek naar leuke en originele manieren om je bedrijf zichtbaar te maken. Dat kan op veel verschillende manieren, maar het uitdelen van relatiegeschenken is daar één van. Het voordeel van deze manier van marketing is dat je heel doelgericht kunt werken.

Een advertentie in de krant bereikt misschien wel een groot publiek, maar je weet niet zeker of het ook het publiek bereikt waar je reclame voor bedoeld is. Met een bedrukte bidon bijvoorbeeld, die je uitdeelt bij een wielerwedstrijd, kun je heel gericht focussen op de doelgroep die je voor ogen hebt.

Wielrenners of mountainbikers

Je wilt je als bedrijf graag presenteren. Bijvoorbeeld als sportief, of als dynamisch en daarbij heb je een doelgroep die zich daarbij aangesproken voelt. Namelijk een sportieve klant die in zijn vrije tijd graag op de fiets zit. Dat kan zijn door in groepsverband twee keer in de week een flink aantal kilometers af te leggen of met de mountainbikeclub in het weekend sportief in het bos te gaan fietsen.

Deze fietsers hebben altijd een bidon bij zich om te zorgen dat ze onderweg genoeg kunnen drinken. Dus waarom zou je daar geen gebruik van maken en aan de club een bedrukte bidon met je bedrijfslogo voor hun leden aanbieden?

Een bedrukte bidon in alle soorten en maten

Bij een bedrukte bidon hoef je niet alleen te denken aan de eenvoudige versie van plastic. Deze zijn natuurlijk ideaal voor grotere evenementen. Bijvoorbeeld als je bedrijf een lokale wielerwedstrijd sponsort en alle deelnemers krijgen een bedrukte bidon met jouw bedrijfsnaam erop.

Maar als je iets kleinschaliger wilt werken, dan zijn er nog meer mogelijkheden. Zo is er bijvoorbeeld een bedrukte bidon met een digitale print. Op die manier kun je niet alleen je logo laten drukken, maar ook een persoonlijke afbeelding. Bijvoorbeeld een aandenken voor de winnaar van de wielerwedstrijd. Of je kiest voor een roestvrij stalen waterfles. De bedrukte bidons zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Duurzame bedrukte bidon

Ook in de wereld van de relatiegeschenken wordt het steeds belangrijker dat er duurzame producten zijn. Daarom zijn is het ook mogelijk om een bedrukte bidon te kiezen die daaronder valt. De waterfles is gemaakt van BPA-vrij materiaal. Het ontwerp is eenvoudig en heeft een schroefdop. Daarnaast is de fles geurvrij. En uiteraard lekt de fles niet. Ideaal voor onderweg op de fiets om de dorst te lessen.

Een bedrukte bidon voor de professionele sporte

Fanatieke sporters en dus ook wielrenners hebben niet alleen behoefte aan water onderweg, ze maken ook vaak gebruik van proteïneshakes om te herstellen na een inspanning. Daarom kun je ook terecht voor bedrukte bidons in de vorm van een shakebeker.

Deze zijn verkrijgbaar in een eenvoudige uitvoering, de beker met een gekleurd deksel waar je zelf even moet schudden om de vloeistof en de poeder met elkaar te mixen. Maar als je op zoek bent naar het ultieme relatiegeschenk voor je sportieve klanten, dan kun

je ook de luxe variant kiezen. Met de speciale techniek wordt alles automatisch gemixt. Met deze bedrukte bidon geef je de winnaar van de wielerwedstrijd een blijvende herinnering. Niet alleen aan de overwinning, maar ook aan je bedrijf.

Dit artikel kwam tot stand in samenspraak met een commerciële partner

Laatste nieuws