Video | Nog tijdens het kerstdiner de calorieën er weer affietsen? Bij de McDonald's in Shanghai kan het...

Voor wie zou dit een uitkomst zijn?

kerstdiner

'De Kerstkilo's' zijn een bekend fenomeen, maar wij wielrenners hebben daar natuurlijk een uitstekende remedie tegen waardoor we ons lekker helemaal vol kunnen stoppen tijdens het kerstdiner/de kerstdiners: fietsen!

Bij de McDonald's in Shanghai snappen ze dat ook en daarom kun je daar terwijl je je tegoed doet aan een Big Mac of kipnuggets die lekkernijen er al meteen weer affietsen.

Ze hebben namelijk zitplekken die tegelijkertijd hometrainers zijn, zodat je al trappend op je stationaire fiets aan het eten bent. Hieronder zie je hoe dat eruitziet.

Dus nu is de grote vraag: wie zit er deze Kerst op z'n Tacx of Wahoo het kerstdiner te verorberen. Tegelijkertijd in Watopia als aan de kerstdis. Je tafelgenoten zullen je misschien wat gek aankijken, maar zeg ze dan maar dat het in China bij de McDonald's ook gebeurt...

Op de hoogte blijven van al het wielernieuws, de achtergronden en de randzaken van het peloton? Volg ons op Facebook, Instagram of Twitter!

Daarnaast zijn we natuurlijk ook in geprinte versie te vinden in de kiosk, met veel uitgebreidere verhalen om heerlijk op de bank te lezen in de loze uurtjes van de koers.