Grote Ronden actie: ontvang 3 of 7 keer Wieler Revue met forse korting!

De klassiekers moeten nog van start gaan, maar wij kijken al verder vooruit! De drie grote rondes Giro, Tour en Vuelta waar Wieler Revue wederom op de eerste rij zit. Profiteer nu van onze speciale aanbieding!

grpte ronden

Voorbeschouwingen van alle etappes, favorieten en klassementen. Interviews met de groten der aarde en achtergrondverhalen. Ons Grote Ronden pakket bestaat uit de Giro-special, de Tour-special en de Vuelta-special die tevens een terugblik op de Tour is. Zoals u van ons gewend bent zijn alle nummers uitgebreid en volledig. Kortom, voor de wielervolger de enige manier om goed voorbereid aan de start van de grote rondes te staan en de zomer in topvorm door te komen.

Superactie: 7 keer Wieler Revue voor maar €30

We hebben twee acties.

Het Grote Ronden pakket: 3 keer Wieler Revue voor €15. U ontvangt de Giro-special, de Tour-special en het dubbelnummer Tourterugblik/Vuelta-special. Dat komt neer op 35% korting.

Daarnaast hebben we nog een actie: 7 keer Wieler Revue voor maar €30! Je ontvangt dan bijna een jaar lang het oudste en langstlopende wielerblad van Nederland. Dat is dus inclusief de nummers uit het Grote Ronden Pakket. Wanneer je gebruik maakt van deze actie ontvang je liefst 44% korting.

Bestellen kan hier!

Op de hoogte blijven van al het wielernieuws, de achtergronden en de randzaken van het peloton? Volg ons op Facebook, Instagram of Twitter!

Daarnaast zijn we natuurlijk ook in geprinte versie te vinden in de kiosk, met veel uitgebreidere verhalen om heerlijk op de bank te lezen in de loze uurtjes van de koers.

Magazine
  • wieler revue