Video | Wout van Aert schittert samen met Max Verstappen in RedBull-commercial

Wout van Aert blijkt niet alleen als wielrenner talent te hebben, maar ook als acteur gooit de renner van Team Jumbo-Visma hoge ogen.

Tour de France 2022 stage 4

Red Bull België postte vanavond een commercial op de sociale media-accounts waarin Wout van Aert de hoofdrol speelt met Max Verstappen. In de commercial wordt een uitdaging aangegaan van wie de banden het snelst gewisseld kunnen worden: Verstappen of Van Aert.

https://www.youtube.com/watch?v=lldXT5pMQDM&t=161s

Sinds 2018 heeft Van Aert een sponsordeal met Red Bull en sinds dit seizoen rijdt hij met een helm van het energiedrankje. Afgelopen jaar werd het contract van de Belg verlengd tot en met 2024. En daarbij ook meteen uitgebreid.

"Ik ben het gewend om achtervolgd te worden, maar niet door een F1-wagen”, vertelt Van Aert met een grote glimlach na de opnames van de commercial. "Die gaan doorgaans net iets sneller dan het peloton. Mijn lekke band kwam op een ongelukkig moment, maar gelukkig hielp de snelste pit crew ter wereld me uit de nood. Even zwaaien naar Max Verstappen terwijl die voorbijreed in zijn Red Bull 7 was een ongelooflijk gevoel!"

Pelotonpraat
  • Photo: Vincent Kalut/PN/Cor Vos © 2022