Ineos Grenadiers tekent volgens geruchten eerste vrouwelijke renster

Het lijkt erop dat Ineos Grenadiers voor het eerst een vrouwelijke renster heeft getekent. Het gerucht kwam naar buiten via VeloNews dat het denkt te kunnen bevestigen na informatie van twee bronnen.

EK women's Cross-country 2022 Munchen

Ineos Grenadiers heeft volgens de geruchten Pauline Ferrand-Prévot getekend voor 2023. Deze renster is voornamelijk actief in de mountainbike discipline, waar ze meerder wereldtitels veroverde. Het lijkt er dus op dat Ineos Grenadiers aan het werken is aan uitbreiding van de mountainbiketak van de ploeg.

Of Ineos Grenadiers een compleet nieuwe ploeg gaat beginnen is nog onduidelijk. Door de individuele aard van het mountainbiken zou het ook kunnen dat het om een persoonlijke samenwerking zou gaan. Maar het zou ook zomaar kunnen dat het Britse team meer wil gaan focussen op de andere disciplines binnen het fietsen.

Op het moment heeft Ineos Grenadiers één andere renner die voor ze uitkomt binnen het mountainbiken. Tom Pidcock komt op het moment als individuele renner uit voor de Ineos Grenadiers formatie. Maar wie weet komt daar dus binnenkort verandering in.

Nieuws
  • Foto: Cor Vos