📸 Puck Pieterse rijdt 'gelukte' Paashaas op Strava (althans, dat vindt ze zelf..)

Puck Pieterse was sowieso helemaal in Paassferen, want op Eerste Paasdag vond ze al een enorm ei. Maar of die Strava-Paashaas nou echt gelukt is..

World Cup Cyclocross Race 2022 - Val di Sole women

Na haar razendknappe Strade Bianche, waar ze da de diskwalificatie van Kristen Faulkner uiteindelijk vijfde werd, was het even stil rond Puck Pieterse. Ze nam even rust en stortte zich op de tentamens voor haar studie Bewegingswetenchappen.

Maar ondertussen zit ze weer op de fiets om het mountainbikeseizoen voor te bereiden - de Amersfoortse wil zich plaatsen voor de Olympische Spelen van 2024 in Parijs. Dat deed ze tijdens de Paasdagen met twee ritje op de normale racefiets.

Op Tweede Paasdag reed ze volgens haar eigen beschrijving een 'Gelukte paashaas' samen met Team DSM-talent Nienke Vinke. Nu lukt er tot nu toe veel in de nog jonge carrière van Puck Pieterse, maar bij deze Strava-Paashaas hebben we toch wel onze twijfels...

Een dag eerder ging Pieterse met haar zus Isa op pad voor een kort ritje. Hierbij luidt de titel 'Eitjes zoeken' en dat lukte duidelijk wel! Bij kiprestaurant Het Ei in Terschuur vonden ze een enorm ei..

Het mountainbikeseizoen begint voor Pieterse in het weekend van 12 mei met de wedstrijd in het Tsjechische Nove Mesto. Daarna volgen onder andere nog wedstrijden in Leogang en Val di Sole - de eerder geplande wedstrijd in Valkenburg gaat helaas niet door. Of we haar ook nog op de weg zien, liet ze eerder in het midden. MTB heeft in ieder geval voorrang.

Pelotonpraat
  • Photo: Massimo Fulgenzi/SCA/Cor Vos © 2022