📸 Twitter in rep en roer over witte koersbroek Remco Evenepoel: 'Ben zeker voor iemand anders vandaag..'

O nee, na Mathieu is ook Remco bevangen door het wittebroekenvrius (en Twitter vindt daar wel iets van..)

Luik - Bastenaken - Luik 2023 elite

Toen Mathieu van der Poel Nederlands kampioen was, deed hij het al een paar keer: koersen in een witte broek onder zijn roodwitblauwe trui. Volgens de koersmodepolitie een doodzonde, maar hij trok er zich niets van aan. En hij krijgt nu opvolging van niemand minder dan Remco Evenepoel.

De wereldkampioen rijdt namelijk Luik-Bastenaken-Luik in een witte koersbroek onder zijn regenboogtrui - of eigenlijk zit-ie er aan vast, want hij maakt onderdeel uit van het snelpak.

Zijn ploeg Soudal-QuickStep postte vanochtend een foto van Evenepoel in de koersbroek op Twitter en die tweet werd veelvuldig geretweet met een commentaar over de broek erbij. Men was in shock... Hieronder zie je een paar van die tweets

Van pure shock dus..

Naar ontzetting

Alle geschokte emoji worden van stal gehaald

Jens Dekker hoopt zelfs dat er iemand anders wint

En hij is niet de enige

Heiligschennis!

In zijn witte broek verdedigt Remco Evenepoel vandaag zijn titel in Luik-Bastenaken-Luik. Hij zal daar moeten afrekenen met Tadej Pogacar. De twee jonge wereldtoppers gaan pas voor het eerst de strijd met elkaar aan dit seizoen. Voor Pogi volgt er na L-B-L rust; voor Remco Evenepoel is het juist het begin van een drukke periode met de Giro in mei.

Pelotonpraat
  • Photo: Dion Kerckhoffs/Cor Vos © 2023