'Andere' Geraint Thomas gaat op Twitter gebukt onder de wielrenner en maakt daar nu maar mooie grappen over

Onder andere Tadej Pogacar maakte de fout al en nu maakt deze Geraint Thomas er maar het beste van met veel mooie grappen..

We weten niet precies of naam Geraint Thomas in Wales zoiets is als Piet de Vries in Nederland, maar feit is dat er twee zijn en ze allebei op Twitter actief zijn. De een is profwielrenner (@GeraintThomas86), de ander niet. Maar @GeraintThomas wordt daar digitaal wel vaak voor aangezien. Het levert hilarische taferelen op.

Een beetje logisch is het ook wel, want @GeraintThomas is natuurlijk een net iets makkelijkere Twitternaam dan @GeraintThomas86 en dus wordt die eerste overstelpt met tweets als die ander ergens aan het fietsen is.

Inmiddels is Geraint Thomas de niet-fietser er wel aan gewend en heeft hij zelf ook ongeveer 5000 volgers op het sociale medium. Die heeft hij waarschijnlijk vooral omdat hij op humoristische wijze inspeelt op de digitale persoonswisseling.

We zetten hieronder wat mooie tweets en voorvallen voor je op een rijtje van het account van @GeraintThomas.

Hij verwierf wereldfaam op de dag dat de 'echte' Geraint Thomas in 2018 de Tour wonHet bericht leverde hem een kleine 2000 retweets en meer dan 25.000 likes op, en zoals je ziet ook een reactie van degene die echt de Tour won, wielrenner Geraint Thomas.

Hij laat zien wat er in zijn mentions gebeurt als Thomas ergens fietst

Maar je krijgt ook tweetjes van hele groten, ook Tadej Pogacar haalde ze door elkaar

Ondertussen is er ook een andere Tadej Pogacar het slachtoffer..

En de organisatie van de Giro gaat je volgen als je digitale dubbelganger daar aan meedoet

En nu is het dus weer die tijd van het jaar...

Als G van zonnebril wisselt, krijg jij dat dus te horen

Deze bekende meme kon 'de andere' Geraint ook niet laten liggen

Terwijl ze toch makkelijk uit elkaar te houden zijn: deze Geraint Thomas heeft gewoon harige benen

Slaapt dus niet zo

En rijdt niet met 50 per uur in een pakje dat zo strak zit als een condoom

@GeraintThomas86 staat voor een loodzware slotfase in de Giro met een paar flinke bergritten op het prorgamma. @GeraintThomas staat waarschijnlijk voor een paar loodzware dagen op Twitter omdat zijn mentions wel weer vol zullen stromen met berichten voor de wielrenner Geraint Thomas...

Pelotonpraat
  • Beeld: Twitter Geraint Thomas