📸 Jip van den Bos neemt zichzelf op de hak op Instagram vanwege 'Italiaanse gebaartjes'

We zagen Jip van den Bos de afgelopen weken als analist in de Giro en er viel haar zelf iets op...

Jip van den Bos was wielrenster bij Jumbo-Visma, maar de 27-jarige Noord-Hollandse zette dit seizoen vanwege de naweeën van een (heel) zware hersenschudding haar eigen loopbaan even on hold. Ze is nu analist/commentator bij Eurosport en zat de eerste twee weken van de Giro aan de nababbeltafel met Sander Kleikers en Bobbie Traksel.

Daarbij viel haar zelf wat op, zo maakt ze via een serie foto's duidelijk in een Instagram-post. Ze zette wat screenshots van zichzelf op een rijtje waarop ze steeds met haar handen 'aan het praten' is.

Handgebaartjes zijn natuurlijk typisch Italiaans en dus was het een prima match om Jip in te zetten bij de Giro... Nu ze klaar is voor deze Giro kan ze misschien het programma Hints een nieuw leven inblazen. Hieronder zie je de acht foto's van een druk gebarende Van den Bos als je naar rechts swipet.

Inmiddels is Jip van den Bos aan tafel vervangen door Iris Slappendel. Dat heeft niks met de gebaartjes te maken, maar alles met de vrouwenkoers. Ze zal namelijk vanaf vrijdag op de digitale kanalen van Eurosport verslag doen van de driedaagse WorldTour-etappekoers RideLondon Classique.

Pelotonpraat
  • Beeld: Instagram Jip van den Bos / Screenshot Eurosport