📸 Comeback aangekondigd en nu al een grote privésponsor binnengehengeld: Jens 'Duct Tape' Dekker..

Het neefje van Erik Dekker maakt een comeback als wielrenner en heeft een sponsor om u tegen te zeggen. Van Aert Red Bull, Dekker Duct Tape!

Eerder deze week schreven we over de comeback van Jens Dekker. Het neefje van Erik Dekker zal komende winter na heel lang blessureleed weer op het hoogste niveau gaan crossen. Maar een sponsor heeft hij nog niet. Of toch..

Dekker werd in 2016 wereldkampioen bij de junioren in de cross, maar kreeg daarna te maken met enorm veel tegenslagen. De grootste hindernis waren ademhalingsproblemen waarvan de oorzaak maar niet vastgesteld kon worden. In 2020 stopte hij.

Maar gelukkig blijkt het tijdelijk stoppen, want de nog steeds maar 24-jarige Dekker heeft geen last meer en trainde de afgelopen tijd weer volop. Dat doet hij voorlopig nog wel sponsorloos en dus is het de tering naar de nering zetten voor de Drent.

Hij kan er de humor wel van inzien, want hij presenteert dan maar een privésponsor die z'n wielerschoen bij elkaar houdt: Duct Tape. Het grijze goud blijkt maar weer eens een oplossing voor alles..

Dekker rijdt voorlopig als clubrenner voor De Peddelaars uit Hoogeveen. Als je nog een heel paar schoenen over hebt voor Jens mag je het uiteraard melden via redactie@wielerrevue.nl. Wij vinden dat Shimano wel even een nieuw paar op kan sturen!

Pelotonpraat
  • Beeld: Instagram Jens Dekker