🎥 Lidl-Trek presenteert Tourteam via (werkende) kassabon en geeft alvast teaser van nieuwe tenue

Nieuwe naam, maar de creativiteit blijft bij Lidl-Trek (en de eerste glimpen van het nieuwe tenue zien er veelbelovend uit!)

Trek-Segafredo zal vanaf de Tourstart in Bilbao (en voor het vrouwenteam vanaf de start van de Giro Donne op vrijdag) door het leven gaan al Lidl-Trek.

Een nieuwe ploegnaam betekent natuurlijk ook een nieuw tenue. Dat wordt morgen officieel gepresenteerd, maar op het Twitter-account van de ploeg lieten ze wel alvast een teaser zien van het shirt waarin de renners en rensters vanaf vrijdag zullen koersen.

Bij Trek-Segafredo waren de shirts altijd al mooi en ook dat van Lidl-Trek ziet er veelbelovend uit in het filmpje. We zien uiteraard de geelblauwe kleuren van Lidl terug in het ontwerp, maar ook het rood van Trek lijkt aanwezig. Een kleurrijk geheel dus.

Kassabon

En het achttal (Tour) en zevental (Giro Donne) dat voor het eerst in de shirtjes van de nieuwe supermarktploeg zal rijden, presenteerde de ploeg ook op de originele wijze die we van ze kennen. Helemaal in supermarktstijl: via een kassabonnetje.

Helaas geen Bauke Mollema in de aanbieding bij Lidl-Trek, want hij rijdt de Tour niet, maar Shirin van Anrooij staat bij de vrouwen wel op de bon. Hoewel ze toch een erg sterk voorjaar reed, kun je haar blijkbaar voor een prikkie, namelijk 0 euro, kopen bij de Lidl...

Update: een attente lezer wees ons erop dat we even wat langer hadden moeten nadenken over die prijzen: ze staan namelijk voor het aantal deelnames tot dusver. Stom van ons, sorry Lidl-Trek!

O ja, en zelfs de barcode van de bon werkt. Velofacts testte het en kwam uit bij, hoe kan het ook anders, de aanbouw zijnde website van het team.

Selecties

Even voor de volledigheid voor als je kassabonnetjes niet goed kunt lezen.. Het Tourteam van Lidl-Trek:Mattias Skjelmose (Denemarken), Quinn Simmons (Verenigde Staten), Alex Kirsch (Luxemburg), Mads Pedersen (Denemarken), Jasper Stuyven (België), Tony Gallopin (Frankrijk), Juan Pedro López (Spanje), Giulio Ciccone (Italië).

En de selectie voor de Giro Donne: Shirin van Anrooij (Nederland), Elisa Longo Borghini (Italië), Gaia Realini (Italië), Elynor Bäckstedt (GB), Lizzie Deignan (GB), Lauretta Hanson (Australië), Lisa Klein (Duitsland).

Pelotonpraat
  • Beeld: Twitter Lidl-Trek