📸 Mads Pedersen showt nieuwe fiets: over Lidl-Trek-shirtjes zijn de meningen verdeeld, maar de fiets.. een plaatje!

Nieuwe ploegnaam, nieuwe shirtjes (waar niet iedereen even enthousiast over is), maar ook een nieuwe fiets. Mads Pedersen showt 'm!

Giro dÕItalia 2023 - 106th Edition - Teams Presentation

Met Lidl-Trek staat er vandaag (in de Giro Donne) en morgen (in de Tour de France) een 'nieuwe' ploeg aan het vertrek. Lidl nam de plek in van koffiemerk Segafredo en is de nieuwe titelsponsor van de op papier Amerikaanse ploeg.

Dat betekent natuurlijk een nieuw tenue - waar wel het een en ander om te doen was, hier kun je het kleurrijke shirtje bekijken. Maar tegenwoordig hoort bij een nieuw shirtje ook een nieuwe fiets. Of ja, nieuwe fiets.. het is nog wel steeds de vertrouwde Trek Madone, maar dan in kleuren gespoten die beter passen bij het tenue dan het rood van de vorige fiets.

Lidl-Trek-ster Mads Pedersen showt 'm vol enthousiasme op Twitter en we geven hem geen ongelijk, want het is werkelijk een plaatje. Overigens rijdt alleen Pedersen in deze kleurstellingen, want iedere renner in de Tour krijgt van Lidl-Trek een fiets met iets andere kleurschakeringen.

Pedersen rijdt de Tour samen met ploeggenoten Giulio Ciccone, Tony Gallopin, Matias Skjelmose, Alex Kirsch, Juan Pedro Lopez, Quinn Simmons en Jasper Stuyven. Hij hoopt z'n slag te slaan in de zwaardere sprintetappes.

Pelotonpraat
  • Photo: Ilario Biondi/SCA/Cor Vos © 2023