🎥 Tadej Pogacar houdt minirave in ploegbus na eerste Touretappe

Waar is dat feestje? Nou, in de bus van UAE! Tadej Pogacar heeft het duidelijk naar z'n zin en is lekker aan het dansen.

Gisteren lieten we nog filmpjes van wielrenners zien waarin ze enigszins ongemakkelijk moesten dansen in een opnamestudio van de Tourorganisatie, maar bij Tadej Pogacar is dat helemaal niet nodig. Hij voorziet ons gewoon 'live' van een dansje.

Hoewel Thijs Zonneveld er anders over denkt sloeg UAE Team Emirates een mooie slag op de eerste Tourdag. Adam Yates won de rit en pakte het geel en Tadej Pogacar pakte vier kostbare boniseconden op grote concurrent Jonas Vingegaard.

Dat werd na afloop gevierd in de bus. Daarbij was de Sloveen zelf de grootste feestvierder. Hij doet zittend een fijn dansje op de beats die door de bus gaan. Zo met z'n wittere kamopioenstrui is het een soort Sensation White Edition...



Sowieso is het mooi dat Pogi weer terug is in koers na z'n blessure. Het account Cycling Out Of Context deelde de opvallende foto-oogst van een weekje Pogacar. Heerlijk om te zien!

Of Pogacar na vandaag weer een dansje kan wagen? Vermoedelijk zal er voor de klassementsrenners niet zo heel veel gebeuren in de rit naar San Sebastian. De Jaizkibel is de laatste klim voor de finish, maar ze rijden hem van een andere kant op dan in de Clasica San Sebastian. Met gemiddeld zes procent is het niet heel steil.

Pelotonpraat
  • Beeld: UAE Team Emirates