🎥 Feelgood-beelden van de dag! 3-jarig zoontje Bardet wordt de Puy de Dôme opgeschreeuwd

Romain Bardet is een man van de streek en dus kreeg ook zijn zoontje heel veel aanmoedigingen toen hij de Puy de Dôme op stoempte. Heerlijke beelden!

Romain Bardet kijkt vanaf z'n balkon uit op de Puy de Dôme en mag zich dus met recht een renner uit de streek noemen waar de etappe van gisteren zich afspeelde. Zelf kon hij niet echt potten breken op de vulkaan en eindigde op een 26ste plaats in de daguitslag, op ruim twee minuten van eerste klassementsman Pogacar.

Maar de jeugd heeft de toekomst en dat zit bij de Bardetjes wel goed, want het Twitter-account Le Grupetto postte een video van het 3(!)-jarige zoontje van de Franse klimmer. Ook Bardet junior beschikt over klimmersbeentjes, want op een klein fietsje reed hij de eerste kilometers van de loodzware klim.

In een shirtje met de naam van basketballer Kevin Durant erop wordt hij staand op de pedalen luid aangemoedigd door het vele volk langs de kant. Het zijn prachtige beelden! Je ziet ze hieronder.

Vader Romain geniet in zijn eigen Clermont-Ferrand van een rustdag en zal ook op dinsdag nog in zijn eigen streek rindfietsen, want dan gaat de rit van vulkaanpretpark Vulcania naar Issoire. Een dag later is de start van de rit in Clermont-Ferrand en verlaten we het gebied van de Puy de Dôme weer.

Pelotonpraat
  • Beeld: Screenshot Twitter Le Grupetto