📸 Tadej Pogacar gaat potje padellen in blote bast en heeft zelfs tan lines van z'n koersbroek op lijf

Tadej Pogacar doet ook aan padel. In z'n blote bast nog wel, en daar viel toch wel wat op: Pogi heeft wel heel bijzondere tan lines...

Il Lombardia 2023

Tadej Pogacar reed het door de ASO georganiseerde criterium in Singapore. Die showrace werd gewonnen door Jasper Philipsen, voor Cavendish en de Sloveen. De winnaar had eerder nog met Pogi als bakkenist in een hilarische riksjarace gereden.

Na het criterium plakte Pogacar er nog een vakantietje aan vast in de Aziatische stadstaat met zijn vrouw Urska Zigart, teven profwielrenster bij Jayco-AlUla. Maar ze kunnen meer dan wielrennen, want ze speelden met nog twee anderen - een zeker Cicco (Giulio Ciccone? Die was wel in Singapore) en Alex.

Bijzondere tan lines

Pogacar had daarbij geen shirtje aangetrokken dus was zijn hagelwitte blote bast te zien op de foto's die hij zelf op Instagram zette. Nou ja, hagelwit. Niet helemaal, want waar de gemiddelde fietser de bekende tan lines heeft van de mouwtjes op de armen en de koersbroek op de benen, daar viel twitteraar Dan Deakins iets op.

Hij ontwaarde namelijk nog meer tan lines: die van de koersbroek op het lijf van Pogacar. De dunne shirtjes van tegenwoordig laten schijnbaar nog wel wat UV-straling door en daardoor zie je duidelijk de contouren van de bibshorts op z'n lijf.

Insta-foto's van Pogacar zelf

En ook nog even alle foto's die Pogacar zelf postte van z'n potje padel.

Giro?

Pogacar geniet nog even van z'n vakantie en zal daar misschien ook wel even nadenken over z'n programma voor 2024. Hij liet in Singapore doorschemeren dat hij de Giro - naast de Tour - serieus overweegt komend seizoen. Maar hij zal dan wel lastige knopen moeten doorhakken, want dan zal hij niet alle klassiekers kunnen rijden. "En die rijd ik zo graag", zei hij daarover.

Pelotonpraat
  • Photo: Roberto Bettini/SCA/Cor Vos © 2023