🎥 Evenepoel hakt erop los bij hardstylefeest in Amsterdam

De batterij van Remco Evenepoel is opgeladen! Dat deed hij door keihard te hakken op een groot hardstylefeest in Amsterdam.

Toet-toet-boing-boing-hakken-en-zagen, Remco Evenepoel kent deze legendarische zin uit de kraker van van Gabber Piet - uiteraard geïnspireerd door Peppie en Kokkie - vermoedelijk niet. Maar het is wel wat hij afgelopen weekend deed in Amsterdam.

Geen gabberlook, wel hakken

Dat deed Evenepoel zonder de gabberlook met kale kop en trainingspak aan, maar hij ging wel flink uit z'n bol tijdens het hardstylefeest Live For This in AFAS Live.

De wereldkampioen tijdrijden was daar met wat vrienden op uitnodiging van DJ's WARFACE en DSturb. Bij het bericht dat op Instagram post over het feestje zegt hij dat het een mooi einde was van zijn offseason.

"Ik heb mijn vakantie afgesloten met een mooie 24 uur in Amsterdam met wat vrienden. Dank aan WARFACE en DSturb om me uit te nodigen voor m'n eerste hardstylefeestje, het was te gek! De batterij is opgeladen en nu ga ik weer aan de bak op de fiets! Swipe naar rechts om me te zien dansen, het zal niet de laatste keer zijn.."

En inderdaad in de derde slide van zijn Instagram-bericht zien we Remco Evenepoel uit z'n dak gaan.

Roerig offseason

Remco Evenepoel richt zich dit jaar op de Tour de France, al hintte hij ook al op een deelname aan de Giro, waarmee hij dus twee grote rondes zou rijden.

De Belg ging door alle fusiegeruchten van zijn ploeg met Jumbo-Visma door een roerig offseason. Eerder in het seizoen was er ook al veel gedoe toen vader Evenepoel kritisch was over de Soudal Quick-Step. De glooien werden gladgestreken en de wereldkampioen tijdrijden zal komend seizoen gewoon voor de ploeg van Lefevere rijden.

Pelotonpraat
  • Beeld: Instagram Remco Evenepoel