🎥 Shirin van Anrooij bereidt cross voor op hilarisch minitijdritracefietsje

Shirin van Anrooij rijdt vanaf nu weer op de crossfiets, maar in deze video maakt ze ook nog even een rondje op een wel heel klein fietsje.

Een tijdje geleden konden we bij wijze van grap melden dat Shirin van Anrooij enorm was gekrompen toen ze in Spanje op een enorme houten bank plaatsnam voor een foto. Nu is ze juist een reuzin.

Minifietsje

Dat wil zeggen... De 21-jarige Zeeuwse nam bij materiaalsponsor SRAM plaats op een heel klein fietsje, waarop ze een rondje reed over een al even klein lokaal circuit.

Het minifietsje heeft zelfs een tijdritstuur, maar die positie durfde Van Anrooij begrijpelijkerwijs niet aan. Daarom zie je haar in onderstaand filmpje dansend op de pedalen de trappers heel snel ronddraaien.

Crossen

Van Anrooij schrijft bij de video dat ze zin heeft in het crossseizoen. "Ik kijk er heel erg naar uit om te starten in de Superprestige van Boom! Ik ben klaar om weer pijn te leiden nadat ik drie weken de batterijen oplaadde en daarna een paar week in Spanje heb getraind."

In Boom treft Van Anrooij generatiegenootjes Puck Pieterse en Fem van Empel, maar ook ploeggenote Lucinda Brand is van de partij. Ceylin Alvarado moest helaas ziek afmelden.

Zondag bij de wereldbekermanche in het Franse Flamanville is Van Anrooij ook van de partij, net als Brand. Pieterse en Van Empel laten daar verstek gaan.

Pelotonpraat
  • Beeld: Instagram SRAM