🎥 Multitasken deluxe: naaimachine op de fiets en naaien maar!

In het kader van: zo gek verzin je het niet: iemand heeft een naaimachine op z'n fiets gemonteerd en naait al fietsend.

De uitdagingen in het fietsen kunnen tegenwoordig niet gek genoeg. Zes dagen fietsen rond de Noordzee met een zeehond in een rugzak achterop? Je moet er niet gek van staan kijken als iemand het doet. Maar wat je in het onderstaande filmpje ziet, hadden we niet kunnen bedenken...

Multitaskende man

De man achter Fish-Ski-designs maakt kekke bikepackingsspullen vanuit Salt Lake City, Utah in de Verenigde Staten - hier kun je een kijkje nemen wat hij zoal maakt.

Dat doet hij niet - nou ja, vast ook wel.. - vanachter de naaimachine in z'n atelier. Nee, op z'n Instagram staat een bijzonder filmpje waarbij hij al fietsende aan het naaien is.

Hier komt niet een ouderwetse naald en draad aan te pas, maar hij heeft voor de gelegenheid een naaimachine op z'n fiets gemonteerd en je ziet hem al rijdend over de Amerikaanse wegen bezig op z'n naaimachine. Wie zei er ook alweer dat mannen niet kunnen multitasken...

Shirtjes

Over naaien gesproken... Het is ook weer de tijd van het jaar dat veel teams zo langzamerhand hun shirtjes bekendmaken voor het komende seizoen. INEOS Grenadiers presenteerde ze deze week officieel; eerder was er al wat uitgelekt door een onoplettende Egan Bernal.

De Britse ploeg stapt van Bioracer over naar het Spaanse Gobik. Die kledingfabrikant uit Murcia bestaat nog maar sinds 2010, maar kleedt nu al drie WorldTour-teams bij de mannen: naast INEOS ook nog UAE Team Emirates en Movistar. Ook het vrouwenteam van FDJ-SUEZ rijdt komend jaar in kleding van Gobik.

Pelotonpraat
  • Beeld: Instagram fish_ski.designs