📸 Caleb Ewan begint het nieuwe jaar met hilarische foto van zichzelf én baby met fraaie snor

Een frisse start voor Caleb Ewan! Nieuwe ploeg en een nieuwe look: een snor. Maar niet alleen voor hem, ook voor z'n baby...

Baloise Belgium Tour 2023 - stage-5

Caleb Ewan kende een roerig jaar in 2023. De kleine sprinter had met veel pech te maken en stapte enigszins verongelijkt uit de Tour, waarna hij in onmin raakte met zijn ploeg Lotto-Dstny. Hoewel hij daar nog een contract had voor 2024 scheidden hun wegen.

De Australiër keerde terug naar de ploeg (toen nog onder een andere naam) waar hij tot en met 2018 al voor reed: Jayco-AlUla. Daar hebben ze met Dylan Groenewegen al een topsprinter, maar die heeft er dus nu een interne 'concurrent' bij.

Nieuwe look met snor

De nieuwe start gaat bij Caleb Ewan ook vergezeld met een nieuwe look. Waar de meeste renners als eerste post op social media in het nieuwe jaar het nieuwe tenue van hun (nieuwe) ploeg, maar Ewan postte op zijn Instagram-stories iets heel anders.

Hij werd namelijk in 2023 vader van zijn derde kindje Oscar en hij mat zichzelf niet alleen een snor aan, maar ook Oscar kreeg er eentje op Instagram. Dat leverde onderstaande hilarische foto op!

Beeld: Instagram Caleb Ewan

Programma Ewan

Caleb Ewan start z'n seizoen in dienst van Jayco-AlUla al snel. Hij rijdt vanaf 16 januari in eigen land de Santos Tour Down Under. Daarna richt de Australiër zich op het eerste monument van het seizoen, Milaan-Sanremo. Ewan komt daar vaak sterk voor de dag.

Het is al duidelijk dat hij de Tour niet zal rijden (die is voor ploeggenoot Dylan Groenewegen). Ewan zal de sprintkopman van zijn ploeg zijn in de Giro d'Italia.

Pelotonpraat
  • Photo: Peter de Voecht/PN/Cor Vos © 2023