🎥 Beschonken Tadej Pogacar brabbelt een woordje Italiaans, moeder komt te hulp

Tadej Pogacar had alle reden om eens de bloemetjes buiten te zetten. Zo te zien en horen deed hij dat met de nodige alcohlische versnaperingen. Mama helpt!

tadej pogacar beschonken

Tadej Pogacar was dinsdagavond nog in Nederland te bewonderen. De Sloveen die met grote overmacht de Tour de France op z'n naam schreef was gestrikt door het criterium van het Friese plaatsje Surhuisterveen. Hij mocht er winnen, maar vierde dat niet met een glaasje typsich Friese Berenburg.

Pogacar heeft paar borreltjes op

Het nuttigen van alcohol bewaarde hij duidelijk voor een dag later. 's Ochtends vloog Pogacar namelijk vanaf Groningen Airport Eelde met een privéjet weer weg uit ons land. Later die dag zou hij namelijk gehuldigd worden in de Sloveense hoofdstad Ljubljana. Dat is normaal al een tongbreker, maar Pogacar zal er na de huldiging ook wel de nodige moeite mee hebben gehad...

Hij dook na afloop van de festiviteiten tijdens de after party namelijk op in een filmpje van Rafaella 'Lelle' Ferrara. Dat is een 47-jarige oud-profrenner (belangrijkste resultaten: derde in Tre Valle Varesina en tweede in de Giro del Veneto) die tegenwoordig een belangrijke Italiaanse influencer is.

In het filmpje heeft Pogacar duidelijk een paar borreltjes op. Hij brabbelt gezellig met Ferrara mee in het Italiaans. Ook moeder Pogacar komt nog even buurten. Je kunt de beelden (geluid aan voor het gebrabbel!) hieronder bekijken.

De beelden

Pogacar heeft wel even tijd om flink feest te vieren - en dat heeft hij ook wel verdiend natuurlijk - want hij slaat de Olympische Spelen over (al dan niet om de Sloveense wielerbond een lesje te leren vanwege het niet selecteren van zijn verloofde Urska Zigart).

De Sloveen zijn grote doel dit seizoen is na de Giro en Tour het WK in Zürich. Hij vindt daar een parkoers waarop hij normaal gesproken de grote favoriet is voor de regenboogtrui.