Wout van Aert verkent kasseien Roubaix

Jumbo-Visma verkende gisteren met een deel van de ploeg de kasseien van Parijs-Roubaix. Opvallende aanwezige: Wout van Aert. De Belg is nog altijd herstellende van een spierblessure, opgelopen tijdens de Tour de France.
Wout van Aert

Naast Wout van Aert waren ook Noors kampioen Amund Grøndahl Jansen, Mike Teunissen en Maarten Wynants aanwezig. Onder meer de gevreesde kasseien van Carrefour de l'Arbre stonden op het programma. Op de Instagram-pagina's van Van Aert en Jansen is te zien dat de renners materiaal aan het testen zijn. Ook is te zien dat de stroken er flink modderig bijliggen op het moment. Jansen laat zelfs zijn overschoenen schoonspuiten met een hogedrukreiniger en één van de ploegleidersauto's rijdt zich vast in de modder.

Sinds zijn val in de Tour de France, waarbij hij een uitstekend deel van een dranghek raakte, maakte Wout van Aert geen koerskilometers meer. Dit voorjaar kende de Belg geen geluk in de Helleklassieker. Een lekke band, een vastgeslagen ketting en een flinke schuiver zorgden ervoor dat hij geen topklassering kon behalen.

  • Wout van Aert

Laatste nieuws