Koers op het WK-parkoers met de Krone Ride to Höll!

Wil jij beleven hoe het is om de zwaarste beklimming van het aankomende wereldkampioenschap in Innsbruck te fietsen? Grijp dan nu jouw kans!
WK Innsbruck

Er is al veel gesproken over het WK-parkoers van de komende wereldkampioenschappen wielrennen op de weg in het Oostenrijkse Innsbruck.
In hartje Tirol krijg jij dit jaar ook de kans om de pijn in jouw benen te voelen die de profs op zondag 30 september ook zullen ervaren.

Sterker nog: je kunt het de dag voor de profwedstrijd doen! Op 29 september vindt namelijk de Krone Ride to Höll plaats, die start in het hartje van Innsbruck.

Je rijdt de klim naar Höttinger Höll op. Deze kent stukken tot 28%, waar jij jezelf onsterfelijk kunt maken. De route is 3,2 kilometer en begint op de finishlocatie van de wegritten van het WK in Innsbruck. De finish ligt in Gramartboden.

De snelste man en vrouw zullen gekroond worden tot King and Queen of Höll, de beste drie bij de mannen en vrouwen krijgen prijzen. Je kunt jezelf hier inschrijven, de kosten bedragen tot 30 juni €59,- en tot 23 september €69,-.

Laatste nieuws