Hoffman ploegleider bij Bahrain-Merida

Tristan Hoffman heeft een nieuwe werkgever voor volgend jaar. De Nederlander zet zijn krabbel onder een contract van het...

Hoffman ploegleider bij Bahrain-Merida

Tristan Hoffman heeft een nieuwe werkgever voor volgend jaar. De Nederlander zet zijn krabbel onder een contract van het nieuwe Bahrain-Merida. "Ik verwacht een professioneel team."

Tristan Hoffman heeft onderdak voor volgend jaar. De huidige ploegleider bij Tinkoff moet noodgedwongen opstappen doordat eigenaar Oleg Tinkov de stekker uit de ploeg trekt. De tweevoudig winnaar van Dwars Door Vlaanderen heeft zijn handtekening onder een contract van Bahrain-Merida gezet.

"Ik ga onderdeel zijn van een beginnend team", aldus Hoffman in een persbericht. "Ik kijk er naar uit om mijn expertise te delen en om dit nieuwe team succesvol te maken. Ik verwacht dat het hard werken wordt, maar ik kijk er erg naar uit."

Bahrain-Merida heeft inmiddels Manuele Boaro, Borut Bozic, Sonny Colbrelli, Vincenzo Nibali, Luka Pibernik, Konstantin Siutsou, Giovanni Visconti, Heinrich Haussler en Grega Bole gecontracteerd voor volgend seizoen.

Foto: Cor Vos