Cunego verkent Granfondo Campagnolo Roma

Cunego verkent Granfondo Campagnolo Roma

Damiano Cunego heeft enkele recentelijk de Granfondo Campagnola Roma verkent. De populaire cyclo die start bij het Colosseum en naar de Romeinse kastelen buiten de stad voert, wint de laatste jaren snel aan populariteit. De Girowinnaar van 2004 was door de organisatie van het evenement uitgenodigd om de route te verkennen en kwam enthousiast terug.

3.Damiano Cunego al Colosseo

Cunego bracht na de verkenning van de Gran Fondo nogmaals het belang van fietsen onder de aandacht. "Het is de oplossing voor veel gezondheidsproblemen. Het zou het imago van elke stad in de wereld enorm verbeteren als er steeds meer gefietst werd. De routes zijn straks voor iedereen toegankelijk, ongeacht de getraindheid en de motivatie. Zeker als het hele parkoers autovrij is, wordt het een fantastische ervaring."

13.Cunego e Coccia impegnati in salita

Er zullen meerdere fietsevenementen worden georganiseerd tussen 7 en 9 september, maar de meest in het oog springende is de Gran Fondo Campagnola Roma. Een rit over 120 kilometer met 1700 hoogtemeters en vier flinke beklimmingen. De geschiedenis van de Eeuwige Stad trekt aan je voorbij terwijl je wegfietst van het Colosseum en het Forum naar het schitterende landschap van Castelli Romani en het Meer van Albano. Daarna voert de route langzamerhand weer terug naar Rome om te finishen bij de Thermen van Caracalla.

16.Coccia intervista Cunego

Geïnteresseerd? Je kunt je inschrijven via www.granfondoroma.com

Laatste nieuws