Prijswinnaars Lezyne GPS-fietscomputer bekend!

Prijswinnaars Lezyne GPS-fietscomputer bekend!

In Wieler Revue #9 en op onze website vroegen we onze lezers om hun grootste sportieve prestatie (in tekst en beeld) naar ons op te sturen. En nu zijn de prijswinnaars bekend!

In samenwerking met Lezyne geeft Wieler Revue 3x een GPS-fietscomputer weg: de Mini GPS (t.w.v. € 139,-), de Power GPS (t.w.v. € 169,-) en de Super GPS (t.w.v. € 199,-). De drie winnaars gaven antwoord op de vraag: welke ultieme prestatie heb jij op je naam staan?

1e prijs (Super GPS): Joris van den BoschJoris fietste van Cavaillon (Frankrijk) naar Friesland in minder dan twee weken tijd op zijn racefiets. "Ik ben mezelf vaak tegengekomen en heel veel geleerd over hoe ver ik met mijn lichaam kan gaan. De eerste paar dagen toen ik thuis was, was best onwerkelijk. Ik had elke dag nog een honger die niet te stillen was, omdat mijn lichaam nog niet in de gaten had dat alles over en klaar was. Ik realiseerde me wat een luxe we allemaal wel niet hebben in huis, hoe erg je dingen dan mist zoals een stoel of hoe lekker een bed kan liggen. Dat er elke avond eten voor je klaarstond op je bordje en dat je een koelkast had en niet elke dag na een fietstocht ook nog naar de supermarkt moest fietsen die soms best ver weg was. Ik kan nog zoveel meer vertellen erover maar dit was het in het kort, mijn ultieme prestatie."

1e prijs

 

2e prijs (Power GPS): Peter JägersPeter beklom de Mont Ventoux driemaal op dezelfde dag. "Is uiteraard niet uniek, maar persoonlijk was dit een behoorlijke overwinning en bewijs dat mijn lichaam meer aankan onder het mom what the mind believes the body achieves. Uiteindelijk opgenomen als lid van 'Club des Cinglés du Mont-Ventoux'."

2e prijs

 

3e prijs (Mini GPS): Ronald KamermanRonald nam deel aan een Sri Lankaanse standardbikerace; een dikkebandenfiets waarvan de spatborden zijn afgehaald en een fiets met een vast verzet. "Deze race van 110 kilometer werd verreden bij een temperatuur van ongeveer 40 graden met een gigantische hoge luchtvochtigheid. Aan de race deden 120 standardbikerijders mee en de race vond plaats op de openbare weg (in Sri Lanka rijden ze links), tussen al het andere verkeer door. Als enige blanke rijder was ik tevreden met mijn plek in de top-15."

3e prijs

 

Van harte gefeliciteerd, prijswinnaars!

Houd onze website goed in de gaten voor nieuwe prijsvragen!

Laatste nieuws