Wie wordt de opvolger van Thijs Zonneveld bij NK Mountainbike Beachrace?

Wie wordt de opvolger van Thijs Zonneveld bij NK Mountainbike Beachrace?

Op 13 december vindt in Noordwijk het Mitsubishi Motors NK Mountainbike Beachrace plaats. Er wordt gestart in Noordwijk, over het strand rijdt men naar IJmuiden en komt weer terug om in Noordwijk op de prachtige Koningin Wilhelminaboulevard te finishen. Een afstand van 52 kilometer. Dit officiele KNWU Nederlands Kampioenschap is een mooi moment in het inmiddels zesjarige bestaan van het evenement.

Vooraan starten de licentiehouders. Hun startopstelling wordt bepaald op basis van het Eneco KNWU strandraceklassement na de Paal 17 Beachrace op Texel op 21 november. Achter de licentiehouders starten de basisleden. Dan komt een apart startvak voor de dames en daarachter de cyclo’s. Op het strand wordt het evenement natuurlijk in goede banen geleid. Niet alleen zal hoofdsponsor Mitsubishi Motor Sales Nederland een aantal nieuwe L200 pick ups inzetten, ook de Reddingsmaatschappij ondersteunt het evenement met haar Mitsubishi 4x4’s!

Wordt het de winnaar van afgelopen jaar, Thijs Zonneveld, wordt het de man in vorm Ronan van Zandbeek, of gaat toch strandracelegende Ramses Bekkenk met het goud naar huis? Zorg dat je er bij bent op 13 december. Meer informatie staat op www.mtbbeachrace.nl, op deze website kun je ook inschrijven!