Lezyne lanceert nieuwe GPS-fietscomputers

Lezyne lanceert nieuwe GPS-fietscomputers

Fietscomputerfabrikant Lezyne heeft drie nieuwe GPS-fietscomputers op de markt gebracht: de Lezyne Mini GPS, de Lezyne Power GPS en de Lezyne Super GPS.

Lezyne Mini GPS

Lezyne heeft naar eigen zeggen de kleinste GPS-fietscomputer ter wereld ontwikkeld: de Lezyne Mini GPS. Met een gewicht van slechts dertig gram is het apparaat tevens de lichtste in zijn soort. Alle functies die een 'normale' fietscomputer heeft, zijn ook voorzien in de Lezyne Mini GPS. Bovendien zijn gemaakte fietsritten eenvoudig te delen op bijvoorbeeld Strava. Adviesprijs: 139 euro.

Lezyne Power GPS

Met de Lezyne Power GPS gaat Lezyne nog een stap verder. Deze fietscomputer biedt naast de gebruikelijke functies zoals tijd, snelheid en hartslag ook de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden van inkomende gesprekken, tekstberichten en e-mails. Dit gebeurd door middel van een Bluetooth-verbinding met je smartphone. Adviesprijs: 169 euro.

Lezyne Super GPS

De duurste en meest uitgebreide nieuwe fietscomputer van Lezyne is de Lezyne Super GPS. Dit is in principe de luxere variant van de Lezyne Power GPS. Het verschil zit hem vooral in de hoeveelheid data die op het apparaat kan worden opgeslagen (400  uur tegenover 200 uur). Bovendien zijn de inkomende gesprekken, tekstberichten en e-mails direct van het scherm af te lezen. Adviesprijs: 199 euro.

Laatste nieuws