NIEUW: Column 'Aftellen tot de Tour'

NIEUW: Column 'Aftellen tot de Tour'

In Wieler Revue 8 ziet de eerste column van Le Tour Utrecht het levenslicht. Onder de noemer 'Aftellen tot de Tour' neemt de organisatie van de Utrechtse Tourstart u mee achter de schermen van dit grootse evenement. Projectdirecteur Martijn van Hulsteijn trapt af met een terugblik op de afgelopen Tour en lanceert de campagne 'Tourmaker'. Een voorproefje!

Bestel Wieler Revue 8 online

,,Afgelopen zomer hebben we vooral de Tourkoorts in Utrecht proberen aan te wakkeren. Zo was ons campagnebeeld op allerlei plaatsen in de stad te zien. Maar ook door mee te rijden in de reclamekaravaan met vier auto’s, met levensgrote Nijntjes, in de vier truien van de Tour de France. De aandacht hiervoor via social media, in kranten en op tv (van de Verenigde Staten tot Japan) overtrof al onze verwachtingen."

,,Het wielerseizoen nadert inmiddels zijn einde. Maar in de komende weken staan de volgende mijlpalen alweer voor de deur. Begin oktober wordt de zogenaamde “Tourmaker” campagne gelanceerd. Om straks in juli 2015 alles in goede banen te leiden zijn we op zoek naar ongeveer 2.500 vrijwilligers, Tourmakers. Via de campagne, met een hoofdrol voor een wielrenner die volgend jaar tijdens de tijdrit wel eens hoge ogen kan gaan gooien, willen we de aftrap geven om zoveel mogelijk Tourmakers te werven . En nog zonder de aftrap van de campagne hebben de eerste 800 Tourmakers zich al spontaan aangemeld."